حَاسِبُوا أَنْفُسَكُمْ قَبْلَ أَنْ تُحَاسَبُوا

Slideshow masjid

Nabil

INFAQ UNTUK TABUNG MASJID PANGSUN MELALUI PAY PAL DENGAN KAD KREDIT ATAU DEBIT VISA/MASTER CARD

SAHAM AKHIRAT ANDA - RAYUAN INFAQ UNTUK TABUNG MASJID PANGSUN MELALUI PAY PAL DENGAN KAD VISA ATAU MASTER CARD TERUS KE AKAUN "MASJID KG KUALA PANSOON" DI RHB ISLAMIC BANK BERHAD

AKAUN MASJID : RHB ISLAMIC BANK. No. A/k : 26209000009609 . SUMBANGAN CEK/WANG POS ATAS NAMA : " MASJID KG KUALA PANSOON "

JANJI ALLAH DALAM AL QUR'AN - ORANG YG MENDERMA TIDAK AKAN JATUH MISKIN, MALAH BERGANDA HARTANYA 700 KALI GANDA : "Bandingan (derma) orang yang membelanjakan hartanya pada jalan Allah, ialah sama seperti sebiji benih yang yang tumbuh menerbitkan tujuh tangkai tiap-tiap tangkai itu pula mengandungi seratus biji. Dan (ingatlah) Allah akan melipat gandakan pahala bagi sesiapa yang dikehendakiNya, dan Allah Maha Luas (rahmat) kurniaNya lagi Meliputi ilmu pengetahuanNya. (Surah Al Baqarah Ayat 261)

AKSES MUDAH LAMAN WEB MASJID PANGSUN


Laman Web Masjid Pangsun ini boleh juga diakses dengan mudah melalui telefon pintar / smartphone, BlackBerry, iPad, Galaxy Tablet/Notes (perisian Android). Taip sahaja http://masjidpangsun.blogspot.com/

Menu

Sunday, April 17, 2016

Jom Bantu Masjid kami MUDAHkan Urusan Jenazah

Bantu kami INFAQ utk pembelian Van Jenazah yang PERTAMA untuk Masjid Pangsun.
Bantu ahli kariah - orang-orang kampong di Masjid pendalaman dan TERHUJUNG di daerah Hulu Langat ini untuk memudahkan urusan pengangkuan jenazah khususnya dari hospital ke Pangsun.
Nama Akaun : MASJID KG KUALA PANSOON
Bank : RHB Islamic Bank
No. akaun : 26209 00000 9609
 
Harga Van : (UMW Toyota, Batu 5 Cheras : RM131,373.81)
 
Jumlah INFAQ terkumpul setakat Sabtu, 16 April 2016 : RM9,091
 No comments:

Post a Comment