حَاسِبُوا أَنْفُسَكُمْ قَبْلَ أَنْ تُحَاسَبُوا

Slideshow masjid

Nabil

INFAQ UNTUK TABUNG MASJID PANGSUN MELALUI PAY PAL DENGAN KAD KREDIT ATAU DEBIT VISA/MASTER CARD

SAHAM AKHIRAT ANDA - RAYUAN INFAQ UNTUK TABUNG MASJID PANGSUN MELALUI PAY PAL DENGAN KAD VISA ATAU MASTER CARD TERUS KE AKAUN "MASJID KG KUALA PANSOON" DI RHB ISLAMIC BANK BERHAD

AKAUN MASJID : RHB ISLAMIC BANK. No. A/k : 26209000009609 . SUMBANGAN CEK/WANG POS ATAS NAMA : " MASJID KG KUALA PANSOON "

JANJI ALLAH DALAM AL QUR'AN - ORANG YG MENDERMA TIDAK AKAN JATUH MISKIN, MALAH BERGANDA HARTANYA 700 KALI GANDA : "Bandingan (derma) orang yang membelanjakan hartanya pada jalan Allah, ialah sama seperti sebiji benih yang yang tumbuh menerbitkan tujuh tangkai tiap-tiap tangkai itu pula mengandungi seratus biji. Dan (ingatlah) Allah akan melipat gandakan pahala bagi sesiapa yang dikehendakiNya, dan Allah Maha Luas (rahmat) kurniaNya lagi Meliputi ilmu pengetahuanNya. (Surah Al Baqarah Ayat 261)

AKSES MUDAH LAMAN WEB MASJID PANGSUN


Laman Web Masjid Pangsun ini boleh juga diakses dengan mudah melalui telefon pintar / smartphone, BlackBerry, iPad, Galaxy Tablet/Notes (perisian Android). Taip sahaja http://masjidpangsun.blogspot.com/

Menu

Monday, June 18, 2012

HUBUNGI KAMI

Hubungi Kami

Selamat Datang Ke Laman Web Masjid PANGSUN
Sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan, silalah berhubung terus dengan mana-mana Ahli Jawatankuasa Kariah Masjid PANGSUN melalui nombor-nombor telefon yang telah dipaparkan di laman web ini.
Anda juga boleh menghubungi kami melalui e-mel dengan alamat e-mel Nazir di ismailb@takaful-ikhlas.com.my . Untuk urusan berkaitan dengan Masjid, sila berhubung dengan Nazir Masjid di talian 019-2338393.
Untuk urusan nikah, sila berhubung dengan:
  • Penolong Pendaftar NikahY. Bhg. Ustaz Muhammad Khairizal Hj Abu Bakar  (Al Azhar, Mesir)
    017-6029345 
Untuk urusan pengurusan jenazah, sila berhubung dengan:


Bilal Pauzi Aisa  - Tel : 017-6728069.


Permit Pengkebumian:

Balai Polis Bt 18 , Hulu Langat : 03-90211557 (Tuan SM Sabri Bin Ibrahim)Untuk sebarang urusan surat-menyurat, sila hantar terus ke alamat :

MASJID PANGSUN
Batu 22.5, Kg Kuala Pangsun
43100 Hulu LangatSelangor Darul Ehsan.

Semua urusan surat menyurat hendaklah dibuat Untuk Perhatian :
  • Tuan Nazir, Masjid PANGSUN

No comments:

Post a Comment